Sound Journey Dance

Een dans voor moeder aarde

Wat is Sound Journey Dance?

Sound Journey dans wordt gedragen door prachtige live muziek van Robin Van den Bergh. Een dans om helemaal in je lichaam te zakken. Een dans voor moeder aarde… En jawel, wij zijn het aards geschenk dat mag gevierd worden in al zijn levensstappen. Authentiek in elk moment liegt een lichaam niet, het is volledig oprecht. Expressie van wat er in je leeft in dans, kan bevrijding en heling geven.

Om Sound Journey Dance te ontdekken moet je het ervaren. Het is een veilige omgeving waar je jezelf kan laten gaan, er is respect en geen oordeel. Voor iedereen zal Sound Journey Dance anders zijn, een bepaalde ervaring opzoeken is niet het doel. Laat de ervaring tot je doordringen, de muziek, de energie. Even niet in je hoofd, vrij van gedachten.

“Expressie van wat er in je leeft in dans, kan bevrijding en heling geven.”

Intentie

Kies een aspect van je leven waar je helderheid en beweging in wilt brengen. Je kunt bijvoorbeeld dansen om een inzicht te ontvangen, om iets te verwerken, of om het leven te vieren. Door het kiezen van een intentie geef je richting aan je dans en is het gemakkelijker om je innerlijke reiservaringen te interpreteren en een plaats te geven in je dagelijkse leven.

Beleef Sound Journey Dance

Check onze agenda om te zien wanneer de volgende Sound Journey Dance georganiseerd wordt.

Bekijk ook onze andere evenementen met dans:

Ecstatic dance

Dans, Zing, Speel

Open chat
Vragen?
Hallo, welkom! Stuur me snel een WhatsAppje.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief