Je eigen Sjamaan Drum

Jouw persoonlijke Sjamaan Drum, door Inti Sound of zelfgemaakt 

Sjamaan drum bouw workshop

Unieke, helende, oerdegelijke Sjamaan Drums, handgemaakt.

Wat is een Sjamaan Drum?

De sjamaan drum is een bijzonder krachtig en heilig instrument dat iedereen gemakkelijk kan bespelen. Het verbindt je met je eigen ritme, dat van Moeder Aarde en het Universum.

Het geluid van de drum is een oertaal die je direct en diep raakt en je meeneemt op reis. Een reis naar je binnenwereld, naar je eigen kracht. Je kan ook gaan reizen naar de onderwereld om te gaan communiceren met je onderbewustzijn, naar de middenwereld om te connecteren met het zelfbewustzijn of naar de bovenwereld om met je hoger zelf samen te smelten.

Bij het drummen sla je zoals je hart en gevoel je ingeeft. Het ritme van de drum is als de hartslag van je leven. Het brengt je tot rust en kan je in een meditatieve toestand of trance brengen. De drum helpt je om te aarden en jezelf en anderen te helen. Je kunt je drum ook gebruiken voor rituelen, trancereizen en ceremonies en helingswerk naar anderen.

Je kan bij Robin In Zoersel een sjamaan trom komen kiezen er zijn meestal een 10 tal prachtige trommels aanwezig die rechtstreeks te koop zijn kom ze gerust testen. Het is ook mogelijk je eigen sjamaan drum te laten bouwen door Robin, helemaal naar je eigen voorkeuren, of om je eigen sjamaan drum zelf te bouwen onder begeleiding van Robin tijdens een workshop. 

Laat je eigen Sjamaan Drum bouwen bij Inti Sound

Op maat gemaakt voor jou

“Laat ons weten wat je verlangt, en Robin zal voor jou een unieke Sjamaan Trommel creëren, afgestemd op jouw voorkeuren en smaak. Als je de wens hebt om persoonlijk langs te komen, tref je bij Robin doorgaans een assortiment van zo’n 10 prachtige trommels op voorraad aan. Mocht jouw perfecte keuze hier niet tussen zitten, dan heb je de mogelijkheid om uit een assortiment van meer dan 70 verschillende soorten vellen te kiezen. Samen zorgen we ervoor dat jouw droomtrommel werkelijkheid wordt.

Inwijdingsessie

Ook een optie is een prachtige inwijdende reis van jouw sjamaan drum. Dit dankbaarheidsritueel wordt begeleid door de prachtige live muziek en meditatie van Robin. Hij begeleidt je mee achter de schermen waar je gidsen, ondersteuners, krachtdieren, natuurelementen voelbaar en zichtbaar worden. Zodat je mooie intenties en hartwensen als muziek door je trom kan spelen.

Check onze shop!

Bouw zelf je eigen Sjamaan Drum bij Inti Sound

Volg een workshop en bouw zelf je eigen Sjamaan Drum

Wil je graag je eigen Sjamaan drum maken onder begeleiding?

Inti Sound organiseert workshops waarbij je je eigen traditionele sjamaan drum kan maken.

Door je eigen sjamaan drum te maken, kan je in diepe verbinding gaan met je drum en je eigen verlengde in de drum verwerken. Tijdens het proces ga je merken dat er veel meer gebeurt dan enkel het vervaardigen van de drum.

Je geeft je eigen bezieling aan de drum die tijdens het bouwen langzaam tot leven zal komen. Het is een zeer mooie beleving.

Het is zoveel meer dan enkel het maken van een sjamaan drum. Het proces zal je volledig in het NU brengen en in diep contact met de spirits.

Tijdens de workshopdag begeleidt Robin jouw drum-creatieproces met een inwijdingsreis, een dankbaarheidsritueel en zalige live muziek.

Het drogen van de drum zal een paar dagen in beslag nemen afhankelijk van het gekozen vel. Eens het vel droog is, kan je volop beginnen drummen voor zowel jezelf als anderen.

Informatie workshops

Sjamaan drum workshop in groep

 

Duurtijd: 9u tot 17u het kan soms ook uitlopen, laat op voorhand iets weten dan houden we de tijd wat strakker.

Breng gerust je eigen creatieve afwerkingsideeën mee, zoals: veren, kralen, stenen, belletjes, … Wat je mooi vindt en speciaal is voor jou. Meer als idee om af te stemmen met de touw kleur. Dat je achteraf je drum kan pimpen

 

Prijzen

Workshop: € 45

Daarbij komt deze prijs, afhankelijk van de grootte van je drum:

35 cm: € 195

41 cm: € 215

46 cm: € 230

51 cm: € 245

56 cm: € 260

61 cm: € 275

Inschrijven

Wil je graag deelnemen aan een drumbouw workshop, schrijf je dan in via de website.

Sjamaan drum workshop individuele sessie

Duurtijd:  ongeveer 5 uur

Breng gerust je eigen creatieve afwerkingsideeën mee, zoals: veren, kralen, stenen, belletjes, … Wat je mooi vindt en speciaal is voor jou. Meer als idee om af te stemmen met de touw kleur. Dat je achteraf je drum kan pimpen

 

Prijzen

 Workshop: € 95

Daarbij komt deze prijs, afhankelijk van de grootte van je drum:

35 cm: € 195

41 cm: € 215

46 cm: € 230

51 cm: € 245

56 cm: € 260

61 cm: € 275

Inschrijven

Wens je een individuele drumbouw workshop te boeken, stuur dan even een berichtje op WhatsApp.

Mee te nemen

Voor het bouwen van de drum stok. Wat leuk kan zijn, Terwijl een boswandeling of bij je lievelingsboom kan er een stok op je pad komen. die we kunnen gebruiken als drum stok. lengte 35cm lang diameter ongeveer 1,60cm diameter dikte
Robin heeft er ook in voorraad 

Inwijdingsessie

Inbegrepen bij de workshop is een prachtige inwijdende reis van jouw sjamaan drum. Dit dankbaarheidsritueel wordt begeleid door de prachtige live muziek en meditatie van Robin. Hij begeleidt je mee achter de schermen waar je gidsen, ondersteuners, krachtdieren, natuurelementen voelbaar en zichtbaar worden. Zodat je mooie intenties en hartwensen als muziek door je trom kan spelen.

 

𝐈𝐍𝐒𝐂𝐇𝐑𝐈𝐉𝐕𝐄𝐍
Gelieve op voorhand in te schrijven. Betaling ter plekke. Gelieve de gereserveerde plaats te eren.
bij annulering van reservatie is er een kost van 45 euro (reden kleine groep)

Wil je liever een al afgewerkte Sjamaan drum kopen? Kom ze uit testen online Shop is niet geüpdatet !

Wat is er zo bijzonder aan Inti Sound Sjamaan Drums?

Te gebruiken in alle weersomstandigheden

– Naast dat ze prachtig ogen en de klank zo bijzonder mooi is.
– Voorzien we rond de houten ring een fietsband. Deze helpt om het vel extra op te spannen wanneer het nodig is. Daardoor kan je in alle weersomstandigheden de drum stemmen en bespelen. Inclusief mini fietspomp EEN WARE AANRADER
(Andere technieken zonder fietsband zijn ook mogelijk laat dat zeker weten op voorhand)
– Robin heeft een unieke manier van inca kruis bedacht wat handig dient als handvat. En voor wie wenst als optie de mogelijkheid hebt om een edelsteen in te verwerken die al reeds afgewerkt met macrame. ZIE EVENT FOTO KEI MOOI
– Robin is muzikant en daarbij een gezond kritisch oor wat maakt dat zijn Sjamaan trommels enorm mooi klinken
Sjamaan drum bouw workshop

Voorbeelden huiden en kleuren

Sjamaan drum
Sjamaan trommel
Shaman drum

Houtsoort

 

WILG

De wilg speelt een belangrijke rol in de mythologie, magie en folklore van vele culturen. Hij werd altijd in verband gebracht met dromen, kunstzinnige inspiratie en tovenarij. De wilg is de boom van de onweerstaanbare kracht van wedergeboorte.

Daarom is de wilg een archetype van stilte, verwerking en herwaardering.

Daarnaast symboliseert de wilg vriendelijkheid, rust en bereidwilligheid.

 

Dierenhuiden

Hieronder vind je een overzicht van de eigenschappen van verschillende dieren. Het klankverschil zit hem meer in de dikte van huid. Het dier is de spirit in klank.

Huidkeuze met haar:
Koe
Stier
Paard
Geit
Kameel
Huidkeuze perkament (zonder haar):
Hert
Eland
Koe
Stier
Paard
Geit
Kameel
Geen van de dieren zijn gestorven voor de huid. En de dieren hebben allemaal in kude geleefd. De huiden komen van Belgie, Nederland, Frankrijk, Azië en Africa
Je krijgt de keuze om het vel zelf uit te kiezen tussen een 70 tal huiden. In de periode voor de workshop de reden omdat het een nacht moet weken in water.
Als het te ver rijden is kunnen we ook altijd een videocall doen naar ervaring komt dit ook altijd goed.

Krachtdieren en hun symbolieken:

 

HERT

Sleutelwoorden: Gratie zachtmoedig, vriendelijkheid, camouflage, onschuld, gevoel, 

Als bewoner van het woud leidt de ree je binnen in je innerlijke woud en als de tijd rijp is, ook weer op de juiste weg naar huis. Het innerlijke woud staat voor inwijding, onderzoek en het vinden van je kracht. Ze brengt de fijne krachten van het hart, zoals: liefde, vrede, vertrouwen, onschuld, reinheid, medegevoel en vergeving en laat je zien hoe je ze tot uitdrukking kunt brengen en volgen.

GEIT

Sleutelwoorden: doorzettingsvermogen, flexibiliteit, vitale levenskracht

Met haar leervermogen laat de geit je zien hoe je door je fouten, zonden en voorliefdes kunt groeien. Haar hoorns geven je de kracht om het lot te trotseren en je eigen weg te vervolgen. Ze spoort je aan het leven met al zijn mogelijkheden aan te nemen en verder te kijken dan je beperkte horizon. Door middel van haar bescheidenheid laat ze zien dat je met volharding en terughoudendheid moeilijke situaties met succes kunt overwinnen.

 

KOE

Sleutelwoorden: aarde, moeder, verzorging, rijkdom van Moeder Aarde en de vruchtbaarheidscycli van Grootmoeder Maan.

Door de jaren heen hebben we ontdekt dat koehuiden de mooiste klank bieden. Bovendien is de koe een bijzonder mooie spirit en dier. Koe leert je om met open hart te geven en te ontvangen. De koe is het oersymbool van de Grote Moeder.

Koe heeft vele kwaliteiten waaronder: verzorgend, gegrond, vruchtbaarheid, band met vorige levens, genieten, betrouwbaarheid, grootmoedigheid, overvloed. Aards, omdat zij door haar voedende kracht lijkt op moeder aarde. Door haar kalme aanwezigheid is het ook een symbool van rust en vrede. Koe leert je om met open hart te geven en te ontvangen.

Open chat
Vragen?
Hallo, welkom! Stuur me snel een WhatsAppje.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief