Inti Sound healing & relaxatie muziek

 

Music can heal the wounds which medicine cannot touch.

(Debasish Mridha)

Welkom bij Inti Sound healing en relaxatie muziek

“Mijn missie is om jouw unieke straal dat je komt brengen op aarde te laten floreren, jou te inspireren en je te helpen je hoogste potentieel te bereiken. Maar ook om je leven te omarmen met de eeuwige cycli van verandering, je hart te raken en de hemel op aarde te laten belichamen. Moge geluk en liefde je helemaal omarmen.”

Ervaar pure stilte in deze ambient relaxatie muziek

Het leven kan zoveel lichter en eenvoudiger zijn in alle drukte van de maatschappij. Neem je tijd via deze prachtige bezielde soundscapes van moeder natuur om terug naar je essentie, naar je ware natuur te gaan. Waar enkel eenvoud en ruimte over blijft. Ruimte voor wat er echt toe doet.

Beluister hieronder een fragment

De gebruikte instrumenten zijn de N’Goni en de Native American Flute.

Een Soundhealing bij Robin is een hemels mooie ervaring . Vanuit een diepe gronding neemt Robin je mee door verschillende dimensies en subtiele lagen … je wordt liefdevol gedragen door de magische klanken van zijn instrumenten en diepgaande spirituele zang . Voor mij een ervaring om absoluut aan te raden . Je voelt je als het ware herboren , totaal in balans en in harmonie met wie je in werkelijkheid bent . Barbara ✨🤍✨

Barbara Dingen

Een soundhealing bij Robin ervaar ik als heerlijk en intens ontspannend. Geen idee wat er elke keer gebeurt, maar ik weet wel dat alle energie die op dat moment aanwezig is, wordt uitgezuiverd en naar een hogere trilling wordt gebracht. Ik merk dat familiepatronen doorbroken worden, helderheid verkregen wordt rond bepaalde thema’s en rust gevonden wordt in bepaalde situaties. Robin zijn fijne zachtheid is overal aanwezig in de ruimte, zijn muziek, en zijn stem. Deze zachtheid brengt je helemaal bij de zachtheid van jezelf. Na een soundhealing ziet het leven er telkens een pak gemakkelijker uit. Eigenlijk valt het niet uit te leggen, maar is een soundhealing een uitnodiging om te voelen en te zijn, heel diep en dicht bij jezelf. Ik kijk er alweer naar uit, nu ik deze woorden neerschrijf. Dank Robin, voor wie je bent en wat je doet.

Kim

Ben je toe aan een moment puur voor jezelf, geniet van een heerlijke soundhealing. Je voelt je als een lichter mens. Een mooi geschenk voor jezelf van een klankkunstenaar pur sang. Dankjewel Robin.

Ann Van der Wangen

Muziek om te herbronnen

Deze soundhealing muziek is voor jou als je…

 verlangt naar meer relaxatie, flow en doorstroming.

  nood hebt aan meer puurheid, eenvoud en minder moeten.

  even wilt ontsnappen uit de drukke maatschappij van hebben en doen.

  terug naar harmonie wilt gaan.

Wat brengt Inti Sound relaxatie muziek?

Een gevoel van vrede

In de stilte van je hart en geest wordt je alles duidelijk. Moge je rusten in de uitgestrektheid van het eeuwige nu. Moge deze helende muziek je toestaan om helderheid in je leven te brengen. Sluit je ogen, adem diep in en vind je innerlijke rust die er altijd is en altijd zal zijn.

Connectie met je ziel

Sluit je ogen, adem diep in en ontspan met deze hemelse muziek. Weet dat je bent geweest en weet dat je zult zijn. Voel de geleefde levens, voel hun inzichten en hun mysteries. Laat je inspireren door je vorige levens. Moge je vrede vinden in deze muziek en je spirit laten dansen.

Ervaar het gevoel van oneindigheid

Korrel na korrel, moment na moment, gaat de tijd verder, gedragen door het eeuwige heden. Sluit je ogen, adem diep in en ontspan in de prachtige muziek. Blijf in de lichtheid van je hart. Vind de oneindigheid van ruimte tussen elke korrel en elk moment. Moge je vrede vinden in deze muziek en je geest laten bloemen.

Compassie

Open je hart voor het leven. Neem de pijn en onwetendheid, evenals de vreugde en geluk waar.  Alles mag er zijn, alles mag in het licht gezet worden. Omarm je donkerte. Laat deze ervaring je rijkheid en wijsheid geven.

Het laat je ontwaken

Ontwaak diegene die jij bent. Het deel dat vrij is, dat niet geketend is door de grenzen van tijd en concepten. Laat je innerlijke oog uit zijn slaap ontwaken om je naar huis te leiden. Om de wegen van leven opnieuw te leren zodra de sluiers van illusie opgeheven worden. Moge er vrede en duidelijkheid over je komen. Moge je geest gekalmeerd worden en je wezen weer één zijn.

In het moment zijn 

Sluit je ogen, adem diep in en ontspan in deze rustige trance. Loop aan de andere kant van onze waarnemingen. Voel voorbij het bekende en voel voorbij het onbekende. Neem de tijd om door deze ervaring van de werkelijkheid te reizen. Ontwaken in een nieuwe staat van zijn. Moge je vrede vinden in deze muziek en je ziel belichamen.

Het openen van je innerlijke oog

Oude klanken en oerkrachten, laten we terug opstaan. Open het innerlijke oog van de sjamaan en laat de mind zijn beperkingen overstijgen. Moge dit geluid resoneren met je ziel en je helpen bij je reizen.

Opnieuw gronden

Het leven is één groot incarnatieproces. Eer het pad en wees dankbaar voor het leven dat je hier hebt gekregen.

“Ik eer mijn prachtig lichaam en dat van Moeder Aarde Gaia, Pacha Mama.”

Wil je Robin mee ondersteunen in het opnemen van muziek, is dit van harte welkom. Dit betekent enorm veel, super dankbaar voor je vrije bijdrage.

Amount

Open chat
Vragen?
Hallo, welkom! Stuur me snel een WhatsAppje.